Teccluster A/S · Find os i Kolding: Bavnehøj 201· DK-6040 Egtved · Tlf.: 76 93 90 90 · Fax: 76 93 90 93 · Email: info@teccluster.com
    Teccluster 3D  Referencer
Referencer

Oticon

Vi mener, at der skal mere end teknologi til at skabe de bedste løsninger. Det er derfor vi sætter de individuelle behov og ønsker først, når udvikler nye teknologier.

 

Visit online


Velux

VELUX Danmark A/S sælger og markedsfører ovenlysvinduer, solafskærmning, elbetjening og solvarmesystemer på danske og nordatlantiske markeder.

 

Visit online


NKT Flexibles

NKT Flexible (NOV) leverer fleksible rørsystemer til offshore olie- og gasindustri samt til den kemiske- og vandindustrien på verdensplan.

 

Visit online 


Airbus

Ved at kombinere innovation med pålidelighed, fleksibilitet og økonomi, bygger Airbus fly, der er anerkendt verden over for deres effektivitet, sikkerhed og omtanke for miljøet.

 

Visit online


REXAM

Rexam er en førende og global forbrugeremballage-koncern. Vi servicerer en række forskellige markeder, herunder drikkelse, personlig pleje, sundhedspleje og fødevarer.

 

Visit online


Dräger Medical

Dräger evolutionerer det akutte plejeområde med omfattende CareArea™ Solutions, specielt designet til at forøge effektiviteten og kvaliteten af patientbehandling.

 

Visit online


Novo Nordisk

Novo Nordisk er én af verdens førende virksomheder inden for diabetesbehandling. Vi har branchens bredeste sortiment og mest avancerede systemer til dosering af insulin.

 

Visit online


Widex

Widex arbejder målrettet på at give mennesker med nedsat hørelse en bedre livskvalitet. Det gør vi gennem forskning, udvikling og produktion af høreapperater.

 

Visit online


Lindal Group

LINDAL Group producerer ventiler, aktuatorer og spraycaps til forskellige former for aerosol-produkter. Vi tilbyder en bred vifte af service i henhold til vores produkter. 

 

Visit online


TERMA

Terma opererer inden for rumfart, forsvar og sikkerhedsapplikationer. Vores produkter er udviklet til brug i ekstreme miljøer og situationer, hvor menneskeliv er i spil.

 

Visit online


Coloplast

Coloplast udvikler produkter og services, der gør livet lettere for mennesker. Vi arbejder tæt sammen med brugerne og skaber løsninger, der tager hensyn til deres særlige behov.

 

Visit online


HYDRO (SAPA)

Vi udvikler aluminiumprofiler tilpasset dine øsnker og behov. Sammen skaber vi innovative totalløsninger inden for profiler, bearbejdning og overfladebehandling.

 

Visit online


UniMerco (Kyocera)

UNIMERCO er inspireret af den såkaldte fiskefartøjsmodel, som den administrerende direktør var dybt inspireret af.

 

Visit online


Motorola

Motorola er en global kommunikationsleder, drevet af en passion for at opfinde og en uophørlig vilje til at fremme den måde, verden forbindes.

 

Visit online


Carmo

Carmo har serviceret medicinindustrien i mere end 50 år, og vores produkter bliver solgt over hele verden.

 

Visit online


GN Store Nord

GN Store Nord har siden 1869 skabt forbindelse mellem mennesker. I dag som producent af headsets, høreapparater og audiologisk diagnoseudstyr.

 

Visit online


Hartmann

Hartmann er producent af støbt fiberemballage fremstillet på genbrugspapir. Vi arbejder med egen teknologi og producerer maskiner til støbt fiberproduktion.

 

Visit online


CIID

Et international Center af Excellence for Interaktion, Design og Innovation. CIID inkorporerer uddannelse, forskning og rådgivning.

 

Visit online


Syddansk Universitet

Syddansk Universitet har knap 20.000 studerende og 4.000 ansatte. Vi tilbyder uddannelse og forskning på 6 campusser rundt omkring i landet.

 

Visit online


Kongsberg Automotive

Kongsberg Automotive er global leverandør af teknik og design og producent af af sædekomfort, driver-and-motion-control-systems og driver-interface-products.

 

Visit online


Byens Design

Én af Danmarks førende dekorations- og modelbyggere er Joakim Zacho Weylandt. Han har også leveret scenografi og effekter til utallige film, teaterforestillinger og reklamefilm.

 

Visit online


Boas Copenhagen

Vi håndlaver alle smykker på eget værksted efter kundens ønsker. Vores smykker er lavet i 18 karat guld, og diamanter er i Tw-vvs-kvalitet med mindre andet er ønsket.

 

Visit online


Holmegaard

Holmegaards Glasværks historie er en historie om et par små glashytter i en tørvemose, der i løbet af 175 år bliver en del af en stor moderne koncern.

 

Visit online


DAVINCI Development

DAVINCI Development er Danmarks førende leverandør af prototyper - SLS, SLS POLYJET/OBJET, 3D-print, PUR-afstøbninger leveres hurtigt og effektivt i unik kvalitet.

 

Visit online


Bentley

Der er mange karakteristika, der definerer en Bentley - håndlavet luksus, karakteristisk design, betagende power og  performance samt en redifeneret og spændende køreoplevelse.

 

Visit online


Martín Professional

Grundlagt i 1986 er Martín Professional verdensførende i skabelsen af dynamiske belysningsløsninger til underholdning, arkitektoniske og kommercielle sektorer.

 

Visit online


Grundfos

Grundfos-virksomheden er repræsenteret af 73 virksomheder i 42 lande. Pumperne er produceret af Grundfos selv i 14 forskellige lande verden over.

 

Visit online


Electrolux

Hvert år vælger omkring 40 millioner i mere end 150 lande vores komfurer, ovne, køleskabe, frysere, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere og støvsugere.

 

Visit online


Danfoss

Danfoss-koncernen er førende virksomhed inden for udvikling og produktion af mekaniske og elektroniske ventiler. Danfoss er én af de største virksomheder i Danmark.

 

Visit online


LEAR

Lear blev grundlagt i 1917 i Detroit. Lear er siden vokset til at dække de skiftende behov i industrien med 18 større opkøb siden 1994, hvor Lear blev børsnoteret.

 

Visit online


Maersk

Mærsk Container Industry er global leverandør af transportudstyr, herunder containere til en stor gruppe af verdens førende rederier og leasingselskaber.

 

Visit online


Nationalmuseet

Nationalmuseet  er Danmarks største museum for kulturhistorie. Museets vigtigste domicil er et klassisk 18. århundrede palæ blot et stenkast fra Strøget, København.

 

Visit online


Volkswagen

Volkwagen med hovedkvarter i Wolfsburg, Tyskland, er én af verdens ledende bilfabrikker og verdens største bilfabrikant.

 

Visit online


Opel

Opel er det innovative mærke i GM's aktiviteter i Europa. Det nytænkende mærke tilbyder kunderne en bred vifte af køretøjer, der giver dynamiske køreoplevelser.

 

Visit online


Abu Garcia

Abu Garcia er verdens mest avancerede fiskehjul-producent, som med sin fine svenske teknik og håndværk producerer pålidelige stænger og hjul til alle former for fiskeri.

 

Visit online


Bang & Olufsen

Bang & Olufsen fremstiller fjernsyn, musiksystemer, højtalere, telefoner og multi-medieprodukter, som kombinerer den seneste teknologi med en unik tiltrækningskraft.

 

Visit online


Georg Jensen

Georg Jensen er et globalt luksusmærke, der tilbyder et bredt sortiment fra smykker til gaveartikler, baseret på 100 års erfaring, et unikt designsprog og den fineste kvalitet.

 

Visit online